Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Om Bloggen

Mine tanker, breve og synspunkter mm.

Til min bror.

SkriverierPosted by Mads Henning Pedersen Mon, April 21, 2014 17:54:29


Kære bror.

Tillykke med de 62 år, som du ikke selv fik lov til at opleve.

Det har været en svær tid siden december 2012 til i går. Dels at du blev syg, dels at du blev så svækket, og så at du til sidst forlod denne verden. Det er godt fire måneder siden du døde, og jeg har virkelig skulde vende mig til, at du ikke er her mere. Selv om vi ikke overrendte hinanden, så var vi der altid, og du er sq den jeg har historie med, deler forældre med. Vi er brødre. Det er sq noget, og det har jeg altid sat pris på.

I går besluttede jeg mig for, at jeg ikke vil sørge mere. I dag sætter jeg flag på bordet og hylder dit liv. Jeg hylder vores barndom, hvor det f.eks. i skolegården, godt kunne betale sig at have en stor og stærk bror. Dit store arbejde i FSU og på Asnæs, og den betydning du havde for de mennesker. Vores dejlige ferier i Ræveskiftet med ”de gamle”. Og særligt at du skabte en familie som blev omdrejningspunkt i dit liv. Du fik endelig det kærlige los af din hustru, der gjorde at du fik set verden. Jeg hylder den nytårs aften hvor du ringede fra Trafalgar Square og fortalte begejstret om fyrværkeriet. Da du som en side bemærkning fortalte at I lige havde været i tre uger i Thailand. Der er tonsvis af pragtfulde øjeblikke som jeg vil tage med mig.

Når vi sætter os til middagsbordet, skåler vi for dig i Champagne og fortæller gode historier om dig. Din kærlighed vil altid være hos os.

Jeg skriver ikke til dig mere. For fremtiden kommer jeg hen hvor du ligger, og hvor der vokser så mange smukke blomster. Så får vi os en snak der. ;-)

Jeg elsker dig.

Din bror Mads.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.