Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Om Bloggen

Mine tanker, breve og synspunkter mm.

Venstre er fyldt med vås

dagstankerPosted by Mads Henning Pedersen Thu, March 22, 2012 18:26:39
Regeringen kommer hele tiden med nye skatter og afgifter, og dette forslag var endnu et konkret eksempel på, hvordan regeringen konstant vil gøre det dyrere at være dansker. Og det er samtidig et konkret eksempel på, at Venstre arbejder benhårdt for at gøre regeringens regning til danskerne mindre, siger energiordfører Lars Chr. Lilleholt (V).

Det er utroligt som V kan fordreje tingene. Om mindre end ti år, er olie så dyr, at det for alvor bliver dyrt at være Dansker. men billigt at lave strøm. I 2050 er olie så dyr, at det bliver sindsygt dyrt at være Dansker, men der er alle de politikkere døde, og derfor lige glade. Istedet støtter de gas fra gylle, hvilket opmuntrer svineavlerne til, at stoppe flere grise ind i burerne. men griseavlerne er jo kærnevælgere. De sidste ti års V styret regering har kostet arbejdspladser og en regning vi først er færdige med at betale om mange år. Så stop det vås hr. Lilleholt

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.