Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Om Bloggen

Mine tanker, breve og synspunkter mm.

Mandag

dagbogPosted by Mads Henning Pedersen Tue, November 17, 2009 09:03:10
Ved et tilfælde ser jeg et stillingopslag på en meget spændende stilling. Den må søges. Jeg har rigeligt at lave som det er nu, men en god udfordring skal man ikke lade smutte. i den stilling kan alle mine både nye og gamle kompetencer komme i spil. Researcher lidt på arbejdspladsen og opdager, at en gammel kammerat Niels, er ansat på stedet. Ringer til ham. han er på vej til provinsen i bil, så vi aftaler at snakkes ved senere på dagen. Forsøger at få fat på kontaktpersonen i firmaet, men hun er ikke at træffe. Hvordan kan man være kontaktperson, når man ikke kan træffes?

Bruger formiddagen til at skrive ansøgningen. Da min kone kommer hjem til frokost læser hun den igennem og kommer med gode forslag. Retter CV´et til og sender det afsted. Om det er min profil de sukker efter, ved jeg ikke, men jeg har lagt vægt på, at beskrive hvad jeg kan byde ind med i forhold til opslaget. Hvis de gør deres arbejde ordentligt, ansætter de mig. Var det ikke Kolind der sagde det til Oticons bestyrelse?

Ringer til Niels og får genopfrisket bekendtskabet. Hører lidt om arbejdspladsen og ikke mindst, chefen. Jeg har været ansat i en velrenomeret international virksomhed hvor en hel afdeling med næsten 50 medarbejdere gik ned, fordi lederen var både alkoholisk og ikke havde kompetencer til at udfylde stillingen. Ledelse er afgørende for kvaliteten af medarbejdernes arbejde. Denne chef er der dog meget tilfredshed med.

Får lavet problemformulering færdig og sendt den til min vejleder. Hun er meget dygtig og i modsætning til mig, optaget af præcise formuleringer, så jeg kan næsten forudse at jeg skal skrive den igennem en gang til, men det gør jeg så. Det er godt at være præcis.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.