Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Om Bloggen

Mine tanker, breve og synspunkter mm.

A C R Forever

Gensyn med vennernePosted by Mads Henning Pedersen Sat, November 15, 2008 11:48:03

Blog Image

D. 14.11.2008 var 9 gamle kolegaer samlet for at mindes deres arbejdsplads, ACR Airport Car Rental. En del af PITZNER koncernen. Også en del af nogle andre koncerner.... men pyt med det.

Blog Image

Her er Tina og Susanne. Et par pragtfulde kvinder.

Det startede med, at jeg hørte at Tina havde 25 års jubilæum i firmaet som nu hedder Europcar. Med Susanne og mig i spidsen fandt vi "de gamle". Èn bor i Hanoi, én er sognepræst på Bornholm. Èn hørte vi aldrig fra, og nogle var forhindrede. Resten fandt vej til Hvids Vinstue og lavede et surpriseparty på Tina, som heldigvis blev glad for at se os.

Vi aftalte at mødes allesammen d. 14.11 til middag på "Park."

Tina, den stille pæne pige da hun begyndte. Lavede pligtskyldigt alle sine ting og gjorde, hvad vi bad hende om. I dag styrer hun rundt med vores gamle afdeling, som nu er vokset til flere hundrede daglige udlejninger og mere end 40 ansatte. Det klarer Tina lige.

Susanne var kolega og chef i en periode. Altid i fuld gang. I dag gør hun mere i det alternative helbredelse og nye undersøgelsesmetoder. Altid parat til at kaste sin energi ind i noget spændende.

Og her er de andre:

Blog Image

Tv. Erik Morsing, Informationschef i GM. Engang årets talent i rally, med sponsor kontrakt og det hele. Han elsker biler. Altid en god kollega. Masser af tør humor.

Ved siden af vores chef Jens Chr. som stadig er i firmaet. Blandt de mange ledere jeg har truffet og undervist, har ingen af dem formået at gøre det som Jens Chr. kunne: Nemlig at skabe en spirit hos os af at VILLE leje biler ud. Vi blødte for at lave gode udlejninger. Vi vidste at vi havde altid opbakning og selv de største fejl vi kunne begå, blev snakket i gennem på en ordentlig måde. (Næsten altid, han kunne også blive sk... sur smiley). Han var og er ikke bange for at bruge humor, og så kan han tænke sig om, er altid velforberedt og har styr på sine ting. Han har aldrig gået på dyre skoler og kurser i udlandet og lært ledelse. Han kan det bare. Vi havde en god arbejdsplads og det er 90% hans fortjeneste. Så var han jo også helt fantastisk til at vælge det bedste personale. smiley

Blog Image

Jan Boye og Michael Gall. Et par festlige gutter.

Jan var Seniorsergent i Søværnet og havde weekendvagter hos os. Bramfri og hårdt arbejdende. Siger sin mening lige ud. Masser af sømandshumor. Det var aldrig kedeligt at have vagt med ham. Havde øje for de kønne piger. I dag direktør for et produktions og engros firma inden for elektronik.

Michael Gall. Klargøringsmand, udlejningsassistent, officer og nu politimand i PET. Det er godt at vores efterretningstjeneste har så gode og fornuftige mennesker hos sig. Så kan vi godt stole på, at alt deres skæg og blå briller ikke går over gevind, og at vi kan sove roligt om natten.

Blog Image

Dette billede kalder jeg: "George Clooney, Brad Pitt og Daniel Craig; GO HOME. Didier, Hans og Mads er her,!"

Didier (tv), vores franskmand, altid venlig og en god kollega. Pigerne var vilde med ham.

Hans (th) havde telepatiske evner: Han kunne side på sin stol i det varme kontor og chekke olie, sprinklervædske mm. på bilerne ude på pladsen. Siden hen blev han direktør for et velrenomeret reklamebureau og er nu i færd med at lave verdensomspændende markedsføring af internationale hoteller. En stille charmetrold.

I midten sider jeg. Det kræver vist ingen nærmere forklaring. smiley

Ikke tilstede var Anne Fonnesbech. Cand Mag. i fransk og et eller andet. Altid sjov og fin at være på vagt med. Også den gang vild med sin Mand Sven som kom flyvende fra nordjylland for at besøge hende. Og så måtte jeg gå i supermarkedet og købe kondomer til hende.

Niels Henrik Lyngby, pastoren som vi kaldte ham, fordi han læste teologi. En legende i udlejningsbranchen. Fantastisk til at få bilerne ud af døren, elskede en god handel og var den ultimative service person. Jeg lærte meget om, at få kunder til at føle sig godt behandlet. I dag songepræst på Bornholm. Jeg skal i kirke næste gang jeg er på Bornholm.

Til jer alle sammen: Tusind tak for masser af gode timer på vagt i lufthavnen. Tusind tak for jeres gode kolegaskab. Og ikke mindst tak for en god aften her 22 år senere.

  • Comments(0)//www.bocksbjerg.dk/#post25