Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Om Bloggen

Mine tanker, breve og synspunkter mm.

En slem tid er ovre

dagstankerPosted by Mads Henning Pedersen Fri, March 16, 2007 09:16:59
Det var ikk rart, men nu er det ovre.

Så er jeg tre modermærker lettere. Det betyder, at jeg har fået lidt slankere talje, desværre kun i den ene side hvor de sad. :-)
Som den luksussnob jeg er, benyttede jeg min sygdomsforsikring til at checke ind på det lokale privathospital. Jeg havde forestillet mig noget med ægte tæpper og B&O fjernsyn i rigeligere mængder. En badekåbe af kraftig velour eller måske satin. Det var der ikke. En gammel slidt badekåbe, et par underbukser som end ikke min kone ville se mig i, (hun er ellers vant til lidt af hvert) og en undertrøje, hvor jeg er temmelig sikker på, at der var et mærke fra Vester Fængsel under privathospitalets logo.

Enhver akkord arbejder, ville være grøn af misundelse på den i øvrigt flinke kirurg som hakkede og snittede i min gamle kadaver og fik styr på det hele i løbet af nul tid. Lidt pudsigt når hospitalets motto er ”Vi har tid til dig”. De siger selvfølgelig ikke hvor meget tid de har.

Nå, men alle var meget søde og det gik fint. I dag leger jeg rekonvalsent. Det er en anden måde at sige på, at jeg giver plads til min medfødte dovenskab og fornøjer mig med TV-serier og kriminalromaner. ;-) I eftermiddag vil jeg købe en rigtig ulækker kage hos den lokale bager og indtage den til en kop god kaffe. Højdepunktet i enhver gammel mands dag: kaffen og kagen!!!!!! Min vidunderlige hustru forkæler mig i alle ender og kanter, så det er en ren fryd, men hun får sgu´ ikke min kage.

I morgen er alt normalt igen og jeg arbejder videre hvor jeg slap i går. Om to uger skal stingene ud og jeg får at vide hvilke celler der er i de tre modermærker. Jeg har besluttet mig for, at uanset hvad slags slemme drenge det var, så er de væk nu. Som den gode skatteborger jeg er og har været i mange år, så får jeg fuld valuta for pengene, idet staten betaler for, at en af landets bedste hudlæger i de næste 10 år, vil kigge min smukke krop efter for nye mærker. Så skulde der være et lille mærke som vil titte frem, kan det bare komme an.

  • Comments(1)//www.bocksbjerg.dk/#post1