Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Mads Henning Pedersen, Min BLOG

Om Bloggen

Mine tanker, breve og synspunkter mm.

Vi har fået hund!

Huset i LundPosted by Mads Henning Pedersen Sat, January 31, 2015 11:35:43
To år efter at vi har sagt farvel til vores dejlige Kooiker, Kandis, var det tid til at købe en ny hund. Kooiker var udelukket, da vi havde brug for en ny relation og ikke en gentagelse. Valget faldt på en "Nova Scotia Duck Tolling Retriever", også kaldet en Toller. Min eneste betænkelighed var, at Lars Lykke har to. Men selv han kan vel tage en god beslutning. (Har jeg nogle liberale venner tilbage?).

Vi faldt for denne lille trold i et kuld af 7 hvalpe fra Kennel Redmounds v. Annette Stentsøe. Kennelen valgte ham til os efter de behov, vi gav udtryk for: Rolig, nysgerrig og interesseret i at lære. Og det er han. Vi går til hvalpetræning med ham og han lærer nye triks hurtigt. Selvfølgelig har der været meget med at bide i det ene og det andet, men efter fire uger, er det mest hans bideting det går ud over. Sofie og Søren vil bruge ham til jagt, så det er godt at han er kvik.

Vi fik jævnligt billeder og updates fra kennelen. Her er et fra hans første tur i det fri. Han er sq da ikke til at stå for.

Vi hentede ham op til juleferien, og havde 16 dejlige dage med at lære ham at kende.
Her iagttager han verden fra "mors" arm. Det er 2. dag hos os, så det hele skal lige studeres.Han lærte hurtigt at komme når man kalder på ham. Så efter et par dage kunne vi gå med ham langs vandet uden snor på. Det eneste man skulde huske, var at vise ham en godbid. Så var han der. Det er en stor fornøjelse at se ham gå og løbe i naturen. Det går stærkt nu, når han løber.

Sofie og Søren havde deres Kat Pento med på landet, og det fungerede fint omend Pento ikke helt forstår hvorfor det skal være så sjovt at hente pind og hoppe rundt.

Her er de fotograferet efter at have kendt hinanden i 6 uger.

Vi går til hvalpetræning med ham og det var det bedste vi har gjort for ham indtil nu. Han har lært at være hensynsfuld, at lege som en hundehvalp og lært at få nogle knubs. Det kan se voldsomt ud, men de lærer hurtigt at sige fra. Og de lærer hurtigt at respektere, når andre siger fra. Senere på måneden begynder vi på hundetræning. Jeg tror på, at hvis man lærer sin hund at omgås mennesker og adlyde de ting der er vigtigt for at en hund kan leve sammen med mennesker, så gør man hunden en tjeneste. Og sig selv også. Allerede nu nyder vi hans selskab og han tillidsfulde blik. Han elsker når vi leger og øver med ham. Det giver os nogle bånd der er vigtige. Helt ærligt, så er det et stort arbejde at få hvalp. Men hvis man giver det opmærksomhed og noget tid, så bliver det hurtigt nemmere. Allerede 6 uger efter han er kommet hjem til os, er han en rolig og omgængelig hund. Alle kan lide ham fordi han har lært den basale opdragelse. Og så er han bare så god og sød af natur.


  • Comments(0)//www.bocksbjerg.dk/#post55

Sommerferie

Huset i LundPosted by Mads Henning Pedersen Fri, June 17, 2011 21:50:50
Dette er vores nye sommerhus. Det ligger i Lund på Stevns.

Hvis du kommer forbi, vil vi blive glade for at se dig. Ring først.


Kærlig hilsen


Inge og Mads

  • Comments(0)//www.bocksbjerg.dk/#post43